(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator csaló kód generátor pontok
Feb 6, 2022 8:36:03 GMT
Post by quihaltelakas on Feb 6, 2022 8:36:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor pontok ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
nem tudom kifesteni a házam vagy seiling miért ez az, ami hiányzik
Nos, a játék jó, de több ellenséget kell hozzáadnia. Adj hozzá néhány állatot a városban és ellenségeket. Hozzon létre több munkahelyet.
Download game Life Simulator 2 – New Life APK latest version 2.0.64 for android devices. Élet. Szimulált. Az életed függ a döntéseket.
Ocean Is Home : Island Life Simulator ماجراجویی jxfd
Ez az alkalmazás nagyon klassz, de 4 csillagosra értékeltem, hiányzik néhány dolog, például a nappali bútorai, a fürdőszobai bútorok. Hozzáadhat néhány modern elektronikát is, mivel a játékban lévő régi vágású. Azt is megköszönném, ha további állásokat adna hozzá. De összességében ez a játék fantasztikus 😍🤩😘
Csak nekem nincs meg a villany és a villanykapcsoló? Csak nekem nem engedi fel kapcsolnia lámpákat?
Csibításra szorul, nincs térkép, nincsenek útjelző táblák, a képet ledobják egy olyan városban, ahol nincsenek útjelző táblák, és próbáljon meg találni valamit. Lehet, hogy más területeken ez más, de amikor kivettem a teherautót, elhasználta az összes kaját. És hogyan kell jól megépíteni az alapvető dolgokat.
Szép ez a játék, de nincs lehetőségem autót vezetni 😭 és nem tudom felépíteni a bázisomat 😭 és van benne egészség, energia és víz 💦
nyithatnál egy motorkerékpár-boltot és a kisállatról hol vehetünk/vehetek kisállatot és egyebeket, például kanapét, síkképernyős tévét vagy modern dolgokat?
Nos, öt éves lettem volna, de folyamatosan lefagyok, kérlek javítsd ki
Igen, örülök, hogy mindenki, aki 5 csillagos értékelést ad erről a játékról, és jó megjegyzéseket is hallanak, de az a fickó, aki látja, hogy valódi pontokat kell javítani, nem kap vissza semmit, nem kap visszajelzést, vagy észreveszi, hogy fontolóra veszi a játék élvezetessé tételét, ahogyan azt feltételezték. hogy ahelyett, hogy SZERETNÉL TÚLÉLNI, AZON KÍVÜL VALÓS PÉNZT FIZETSZ. Kicsit szeretem a játékot, tekintve, hogy azóta érdekelt, hogy azelőtt elkezdődött, hogy valóban más játszott volna vele.
Amikor fegyvereket és golyókat veszek, nem tudom újratölteni, azt mondta, hogy nulla golyója van
Gyenge vezérlés és egyáltalán nem gördülékeny a játék. Gyenge a hangminőség is
লঔ
Offline állapotban kell maradnia
Ez egy nagyon jó játék. A grafikája megfelelő. Szeretem, hogy autókat vezetek és házakat építek. Bárcsak több funkció lenne a repülőtéren. Én személy szerint bárcsak tudnék repülni vagy helikoptert vezetni. Bárcsak lenne kreatív mód is. Összességében ez egy nagyszerű játék.👍
Op
Ocean Is Home : Island Life Simulator ผจญภัย ncn
Régebben megvan ez az alkalmazás, de meguntam és eltávolítottam néhány hónapig, és amikor telepítettem, találtam egy nagyon aranyos házat! Imádom, és nagyon köszönöm ezt a házat. Nagyon tetszett!
Survival island evolve guide - Pal-Kont Kft
Imádom ezt a játékot, de a 3 csillag oka az, hogy nem számít, hogyan próbálom javítani a kamerát és a játék sebességét, mindig ugyanaz a késés és nagyon hibás, nem tudom mit tegyek ezzel a problémával
A játék jó néhány dolog, amit személyesen szeretnék látni hozzá 1) egy többjátékos mód hozzáadásával, ahol meghívhatom barátaimat egy privát világba (ez a legkeresettebb) 2) több munka, ahol sok pénzt kereshetek 3) kanapék és még több bútor és 4) bankok, emberek és bankok kirablásának lehetősége (és természetesen a rendőrség járőrözni és elkapni), köszönöm ezt a nagyszerű játékot, ha ezeket mind hozzáadjuk, akkor 5 csillagot kap
Rendben, a játék addiktív, ha játszod, de nem keresel eleget, mielőtt többet kell költened, mert a teherautó mindig tönkremegy. és nincs szünet gomb
Időpocsékolás, amikor eljutottam oda, ahol be tudtam szállni a teherautóba, de nem akar megmozdulni, hogy vezessen, folyamatosan leparkolt, és újra N, és a teherautó indítása úgy hangzik, mintha nem akarna felfordulni a szörnyű, ne vesztegessen. ideje letölteni
Kiváló játék. Minden dolog nagyon jó, mint a grafika és a vezérlés.
Szép játék, de több ponton kell változtatni, például az áramért újra fizetni kell a csatlakozásért minden bejelentkezéskor, az autónak gyors és költséges karbantartásra van szüksége, több lehetőség pénzt keresni, a bútorokat pedig nem csak megjelenésre és dekorációra kell használni, mint például az ágy, szék és hűtőszekrény .. stb. Kérjük, hallgassa meg játékosait és frissítse a játékot.
Jó, de ki kell javítani a következőket: Az egyes közelharci támadások hatótávolsága. Fizikai viselkedés, amely megüti az embereket, de ennek következményei lesznek. példa: Az a személy, akit megütött vagy megölt, az étterem eladója, így soha nem fog újraéledni, hacsak nem adja hozzá a Mentőt. Adja hozzá a 3. személy gombot, a forgatást vezetés közben, és adjon hozzá tiszteket, amelyek elkapnak, mivel megüt valakit, vagy megöl, mert megölt valakit. Gomb hozzáadása és Gombbeállítások hozzáadása. További térképek hozzáadása.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Phiêu lưu chh
Olyan nehéz lett volna térképet készíteni, ahol van egy GPS, amire jó az egy iránytű, amit úgy hívsz, hogy ez egy hülye térkép, az épületeket hülye időpocsékolásnak csinálják, frissíts egy jobb térképre 😡 térképet👎👎
Nem engedi átmásolni a mentett játékot egy másik eszközre... Figyelmeztetés, ne költsön pénzt, mert elveszíti
Ez a játék csodálatos volt, és a grafika nagyon szép, de kérjük, vegyen részt ebbe a játékban a többjátékos játékkal barátokkal. Van egy ötletem. Ebben a játékban multiplayer módban játszunk hotspottal
3 csillagot adok rá, mert 1. Adjon hozzá néhány jó npc-t 2. A vonatnak nincs ideje, amikor jön a vonat 3. Adjon hozzá npc-t a vonaton belül 4. És még több rekesz 5. Jegy az állomáson megvásárolható vonatra 6. Adjon hozzá telefonon rendelhet és foglalhat jegyet. Ez nehéz lesz, de kérlek tedd meg........☺☺ooo elfelejtettem valamit az utolsó kérésben 7. Add hozzá a többjátékos módot és a világbeállításokat.....
Big cheating chubby erotic hardcore housewife sex titted, Girlfriends talk ... Sunny leone sex bf vidoes, Singles dating app, African tribes ritual gay,
3 csillagosra adtam ezt a játékot, mert még mindig kevés a munka, és nem fizetnek jól.Köszönöm a kanapék és a nappalibútorok hozzáadását. Hozzáadhatna medencéket, úszómedencéket, és frissítheti a technológiát, nem érzem, hogy 90-es évek😂😂 De őszintén szólva ez a legjobb a fajta mobilon
nem szeretem
Várható megjelenések – 2021. július - PlayDome online ...
Péntektől nagy akciók HTC Vive-ra és Oculus Riftre - VRGamer
Egyáltalán nem tudom eladni a nagybátyám pickupját, minden olyan helyen kipróbáltam, ahol állítólag tudtam, ez az oka a 2 ⭐⭐⭐ értékelésnek
Andris a benzint nem birod elő venni, hanem oda kell menni a motorháztetőhöz és ra nyomni aztán meg csak be kell húzni a benyát.
Nem szeretem ezt a játékot, kérlek, ne telepítsd, házat építhetsz
A játék fantasztikus, de néhány napja az étterem és a zálogház nem nyit ki, mindig zárva marad, javítsátok ki. köszönöm
A játék jól néz ki, de nem tudtam mozgatni a kisteherautót, megpróbáltam, és nem tudtam rávenni, hogy a pickup hajtásba kapcsoljon, és nem tudtam elindítani a pickupot, nem tudtam kiválasztani a benzinkannát, így egyszerűen távolítsa el a játékot
Lehetne magyar nyelv is a játékban.
Nem tud szintet lépni, és jó lenne, ha tönkretenné az autókat az emberek és az épületek között
Nagyon nagyon nagyon rossz játék volt, ne töltsd le autók nélkül nem akarok 1 csillagot adni a telefonnak de jönnöm kell és ezért adom
Ez egy jó játék. Nekem úgy tűnik, hogy sok minden jól megy. A készítéshez szükséges anyagokat nehéz megkapni, és a térképen rendkívül nehéz eligazodni. Ha fel tudnád címkézni az épületeket a térképen, az csodálatos lenne
Ez a játék csodálatos, 5-öt szeretnék adni 🌟, de van egy probléma. Amikor az állomásra megyünk, és vonattal szállítjuk a futárt, a vonat nem vár. A vonatnak legalább 2 percet kell várnia, de nem vár
Tőkéletes 😎😎😎😎😎
Pazarlás. Ez a játék akkor is késik, ha sok helyed van. Hamis grafika. Valójában hajlandó vagyok értékelni ezt a játékot - 5 csillag. Lehetetlen bármiféle előrelépést elérni. Több ezer hirdetés. A keresete túl kicsi, de minden költsége nagyon magas. Utálom ezt az alkalmazást.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avontuur pzur
Ultimate Fishing Simulator 模擬 wglb
Egy Moussa diallo